Amsterdam,
23
juli
2015
|
14:08
Europe/Amsterdam

Big Bazar huurt 950 m² winkelruimte in Zoetermeer

Beleggingsmaatschappij Stadshart Zoetermeer heeft een nieuw langjarig huurcontract afgesloten met Big Bazar. De relatief jonge winkelformule huurt circa 950 m² aan de Luxemburglaan 58 in Zoetermeer.

De winkelruimte ligt in de overdekte Passage van het Stadshart Zoetermeer. De directe omgeving kenmerkt zich door een uitgebalanceerde mix van diverse bekende retailers als V&D, Primark en H&M en kleine speciaalzaken. Door de centrale locatie, met op loopafstand verschillende openbaar vervoerverbindingen en voldoende parkeergelegenheid, is het Stadshart eenvoudig toegankelijk.

CBRE bracht als vastgoedadviseur van de eigenaar de transactie tot stand.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.