Amsterdam,
20
april
2021
|
14:29
Europe/Amsterdam

Bison Investments koopt kantoorgebouw van 2.750 m² in Arnhem

Namens een private belegger heeft CBRE het kantoorgebouw aan de Westervoorstedijk 50 in Arnhem verkocht aan Bison Investments uit Nijkerk. Het beschikt over ruim 2.750 m² en 74 parkeerplaatsen, werd gebouwd in 2004 en heeft energielabel A. Momenteel is het langjarig verhuurd aan CCV Group en Visma Roxit.

De Westervoortsedijk is onderdeel van Rijnpark, een bedrijventerrein in transitie waar veel aandacht is voor groen en duurzaamheid. Het gebied is een van de toegangspoorten naar de stad Arnhem. Er zijn zo’n 135 bedrijven gevestigd en er worden steeds meer woningen gebouwd.

CBRE begeleidde de verkoop namens de private belegger. Koper Bison Investments werd geadviseerd door Level2 Makelaars.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2020). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.