Amsterdam,
14
september
2023
|
09:00
Europe/Amsterdam

Bryant Park Maxima verkoopt kantoorgebouw van ca. 5.500 m2 bij Schiphol

Media Contact: Irene Martini

Bryant Park Maxima, een fonds gelieerd aan het in New York gevestigde Marathon Asset Management LP (‘Marathon’) heeft het kantoorgebouw aan de Beechavenue 1-19 te Schiphol-Rijk verkocht aan een particuliere investeerder.

Het multi-tenant kantoorgebouw is gelegen in het populaire zakendistrict Schiphol-Rijk en maakt onderdeel uit van kantorenpark RichPort. Beechavenue 1-19 is gebouwd in 2002 en beschikt over circa 5.500 m2 verhuurbare kantoorruimte en 150 parkeerplaatsen. Het gebouw heeft energielabel A en is op dit moment nagenoeg volledig verhuurd aan drie huurders.

Bryant Park Maxima V werd in deze transactie commercieel geadviseerd door CBRE in samenwerking met BT Makelaars en Edmond de Rothschild REIM Benelux. Verkoper werd juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff en Savills is verantwoordelijk voor het technisch beheer. Koper werd bijgestaan door MOS Mother Of Space, BEEX Real Estate en N/P Notarial Partners

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Gerelateerd nieuws

15
april
2024
| 09:21 Europe/Amsterdam

Verhuurder Columbia Threadneedle heeft een langdurige huurovereenkomst afgesloten met nieuwe huurder Van Stapele Koekmakerij voor de huur van ca. 300 m² aan winkel- en kantoorruimte gelegen aan Rokin 17 in Amsterdam.

De

27
maart
2024
| 07:00 Europe/Amsterdam

Accountants- en advies firma Deloitte heeft de huurovereenkomst met verhuurder DEKA Immobilien Investment GmbH voor de huur van het flagship kantoor in The Edge in Amsterdam langjarig verlengd. Deloitte en DEKA zijn een nieuwe

19
februari
2024
| 09:00 Europe/Amsterdam

Logistieke dienstverlener Euro Nordic Logistics B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met M7 voor de huur van 1.972 m2 kantoorruimte in het kantorencomplex aan de Waalhaven Oostzijde 85 in Rotterdam. Het kantorencomplex is

08
februari
2024
| 09:20 Europe/Amsterdam

Emma Sleep opent binnenkort haar eerste winkel in Amsterdam. Het bekroonde slaapmerk heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Stichting Villa Betty voor de huur van 187 m2 winkelruimte en 132 m2 additionele ruimte in de kelder.