Amsterdam,
13
december
2017
|
10:17
Europe/Amsterdam

Canadese John Fluevog Shoes opent eerste Europese winkel in Amsterdam

Heiligeweg 37

John Fluevog Boots & Shoes opent medio maart 2018 een winkel in Amsterdam. De Canadese keten van designerschoenen, met winkels in Noord-Amerika, zet hiermee zijn eerste stappen op Europese bodem. John Fluevog Boots & Shoes Ltd. heeft een langjarige huurovereenkomst getekend met de pan-Europese winkelvastgoedonderneming Vastned.

De winkellocatie is gelegen aan de Heiligeweg 37 in Amsterdam. De winkel heeft een oppervlakte van circa 75 op de begane grond en secundaire ruimte op de bovengelegen verdiepingen.

De nieuwe huurder is verheugd met de nieuwe locatie in Amsterdam. Adrian Fluevog van John Fluevog Boots & Shoes:Dit is de eerste stap die wij zetten in de Europese retailmarkt. Amsterdam staat al langere tijd op onze shortlist en na 24 winstgevende winkels op A-locaties in Noord-Amerika, voelen we dat het nu het juiste moment is om in Europa te starten.”

CBRE trad bij deze transactie op als adviseur van John Fluevog Boots & Shoes.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.