Amsterdam,
03
mei
2022
|
16:21
Europe/Amsterdam

CBRE biedt subsidie-advies voor verduurzaming kantoren

Cees Westzaan wordt Director Subsidy and Funding

CBRE Nederland breidt haar dienstverlening op het gebied van duurzaamheid uit met subsidie-advies. Door klanten optimaal gebruik te laten maken van beschikbare subsidies zet CBRE een nieuwe stap in het verdergaand verduurzamen van commercieel vastgoed.

Nederland is het eerste land waarin CBRE een toegewijde expert op het gebied van duurzaamheidssubsidies heeft aangetrokken. De nieuwe rol sluit aan op zowel de algehele noodzaak om verduurzaming te versnellen als op de aanvullende budgetten en regelingen die de overheid daarvoor beschikbaar heeft gesteld. Cees Westzaan is per 1 mei 2022 bij CBRE gestart als Director Subsidy and Funding. Met de komst van Westzaan worden klanten van CBRE nog specifieker bediend en kunnen de duurzaamheidsambities van de markt sneller worden waargemaakt. Hij komt over van EQUANS waar hij 8 jaar de rol van interne specialist vervulde en daarvoor werkte hij ruim 10 jaar als consultant bij subsidieadviesbureau Hezelburcht.

“We hebben de afgelopen jaren sterk ingezet op integratie van verduurzaming in de organisatie en onze dienstverlening. Daar zijn we behoorlijk mee gegroeid, en bedienen onze klanten in de hele breedte: van strategisch tot operationeel, van het duurzamer beheren tot duurzame (her)ontwikkelingen. Met Cees voegen we een ontbrekend puzzelstukje toe, omdat we hiermee gerichter inzetten op financiële haalbaarheid van verduurzaming,” aldus Tim Habraken, Director Sustainability.