Amsterdam,
03
oktober
2018
|
12:50
Europe/Amsterdam

CBRE breidt Debt & Structured Finance team uit

CBRE versterkt haar Debt & Structured Finance (DSF) team met de komst van twee specialisten. Remke Moraal (46) is gestart als Director, en Yannick van der Weerden (27) als Senior Consultant.

Remke Moraal is afkomstig van ING. Gedurende zijn carrière was hij onder meer relatiemanager in de zakelijke MKB markt voor de regio Amsterdam. De afgelopen jaren werkte hij als onafhankelijk Debt Advisor in de zakelijke markt, waarbij hij ondernemers adviseerde bij financieringsvraagstukken. Remke zal zich binnen het DSF team met name richten op het Midcap deel van de markt.

Ook Yannick van der Weerden maakt de overstap van ING, waar hij gedurende vier jaar verschillende functies vervulde. In zijn laatste rol was hij Associate Corporate Clients, waarbij hij onder meer klanten in de Consumer sector adviseerde bij bedrijfsfinancieringen. Yannick zal over de volle breedte van de dienstverlening transacties gaan begeleiden.

De Nederlandse vastgoedfinancieringsmarkt is momenteel erg dynamisch. Er is een zeer breed aanbod beschikbaar. Financiering bij gevestigde partijen is echter niet meer vanzelfsprekend en nieuwe toetreders hebben vaak een specifieke focus. Hierdoor is de rol en toegevoegde waarde van een financieringsadviseur belangrijker geworden. Ons team heeft hier de afgelopen jaren vol op ingespeeld. Remke versterkt nu onze dekking van de, voor de Nederlandse markt, belangrijke kleinere lening volumes. Met Yannick erbij bewaken wij onze capaciteit om goed doordacht en snel een passende oplossing te realiseren.
Robert-Jan Peters, Executive Director Debt & Structured Finance CBRE

Met Remke en Yannick bestaat het Nederlandse DSF team nu uit 6 specialisten, met een breder ondersteunend team. Het team realiseert financieringen voor bouwprojecten, acquisities, herfinanciering en herstructurering voor alle vastgoedsegmenten. Dit doet zij voor iedere vorm van commercieel vastgoed en elk type vastgoedspeler. Het team werkt rechtstreeks met een wereldwijd netwerk van banken en andere kapitaalverstrekkers. Meer informatie over het DSF team is te vinden op de website van CBRE.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.