Amsterdam,
11
mei
2016
|
15:40
Europe/Amsterdam

CBRE breidt dienstverlening uit naar Eindhoven

Om opdrachtgevers buiten de Randstad nog beter te kunnen adviseren over hun vastgoedvraagstukken breidt CBRE haar full service dienstverlening uit naar Eindhoven. Een integraal vastgoedteam zal medio dit jaar operationeel zijn om cliënten in de regio Zuid-Nederland te bedienen. Dit team zal in het begin gebruikmaken van een flexibel kantoorconcept, in de tussentijd gaat de vastgoedadviseur op zoek naar een vaste locatie in Eindhoven.

Voor de aansturing van dit team is Eric Harmsen (34) aangetrokken. Hij is afkomstig van JLL waar hij de afgelopen 8,5 jaar werkzaam was, waarvan de laatste jaren als Senior Real Estate Advisor. Eric wordt de commerciële spil voor de markt in Zuid-Nederland waarbij hij nauw samen zal werken met specialisten uit alle verschillende vastgoeddisciplines. Zijn focus ligt hierbinnen op het initiëren en begeleiden van huurtrajecten in de kantorenmarkt in Zuid-Nederland.

Naast de uitbreiding van de dienstverlening naar Zuid-Nederland vindt er ook een organisatorische wijziging plaats op het Rotterdamse kantoor van CBRE. Marco Clarijs neemt hier de rol van Director Rotterdam Office over van Walter Dielemans. Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor de diensten die CBRE vanuit Rotterdam aan haar opdrachtgevers biedt en voor de dagelijkse aansturing van het Rotterdamse vastgoedteam. Marco is sinds 2012 als Associate Director Tenant Representation werkzaam voor het kantoor in de Maasstad.

Walter Dielemans wordt in zijn nieuwe overkoepelende rol als Regional Director verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van de dienstverlening van de vastgoedadviseur in Zuid-Nederland en Rotterdam. Walter is sinds 2010 verbonden aan CBRE, waarvan de laatste jaren als Director Rotterdam Office.

Als enige vastgoedadviseur in Nederland biedt CBRE een breed aanbod van alle vastgoeddiensten voor de beleggingsmarkt en huisvestingsadvies aan eindgebruikers. Ook in Zuid-Nederland heeft een aantal opdrachtgevers inmiddels goede ervaring met deze full service benadering. Door de uitbreiding van de dienstverlening kunnen cliënten hier profiteren van de beschikbare internationale kennis en het omvangrijke netwerk.

 

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.