Amsterdam,
02
oktober
2018
|
11:03
Europe/Amsterdam

CBRE breidt Midcap team Capital Markets verder uit

CBRE heeft haar Midcap team verder uitgebreid met Paul Teunissen als consultant Capital Markets Midcap Utrecht. Hij zal zich gaan richten op de Midcap activiteiten in deze regio. Paul was voorheen werkzaam als consultant binnen Valuations & Advisory services bij CBRE.

Met de komst van Paul bestaat het Midcap team uit 8 personen die zich vanuit het Capital Markets team richten op de Midcap markt. Dit betreft beleggingen in het middensegment van de commerciële vastgoedmarkt tot circa € 15 miljoen.

CBRE speelt met de uitbreiding in op de sterke groei van haar Midcap dienstverlening. Het eerste half jaar van 2018 liet een grote toename zien van het aantal transacties in dit segment. Het investeringsvolume in deze markt in H1 2018 bedroeg EUR 1,4 miljard, een groei van 35% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

Met name particuliere beleggers zijn actief in dit segment, vaak ondernemers met een achtergrond in het MKB. Na een aantal economisch goede jaren zijn zij steeds actiever op de professionele beleggingsmarkt.

Roy Erkelens,  Director Capital Markets
Het Midcap segment groeit snel en wordt steeds professioneler. Particuliere beleggers zijn actiever, vooral in de regio. Binnen ons team hebben we zeer specifieke marktkennis van de diverse gebieden. Met zijn ervaring voegt Paul waardevolle kennis toe voor de regio Utrecht, waardoor we deze specialistische markt nog beter kunnen bedienen met strategisch advies. 
Roy Erkelens, Director Capital Markets
Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.