Amsterdam,
12
mei
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

CBRE geeft toelichting op vastgoedtrends tijdens PROVADA

CBRE Stand Provada

CBRE is ook dit jaar aanwezig op de vastgoedbeurs PROVADA, die van 2 t/m 4 juni plaatsvindt in de RAI in Amsterdam. Onze specialisten geven hier een aantal presentaties over belangrijke en opmerkelijke trends in de vastgoedmarkt. 

Naast dit inhoudelijke programma, is er ook gelegenheid om met collega's van CBRE bij te praten op onze stand in hal 11. Op elke beursdag vanaf 15.00 uur is hier een borrel. Op woensdag 3 juni heeft de borrel een extra feestelijk karakter.

 

 

Hieronder vindt u ons (voorlopige) programma:

Woensdag 3 juni:

12.15 -13.00 uur: Pop-up college 'De feiten van een consumenten verleider in retail'

Moderator: Björn Brink, Director Retail CBRE

Primark de consumenten verleider in het Nederlands winkellandschap trekt consumenten naar de winkels, maar wat zijn nou de feiten en fabels? In dit pop-up college worden door Bjorn Brink, naar aanleiding van zijn MRE scriptie ‘Locatiestrategie en vliegwieleffecten van Primark vestigingen in Nederland’, de feiten en fabels omtrent Primark besproken.

Locatie: Het Retail Plein, stand 09.26 Hal 9

 

12.45 - 13.30 uur: PropertyEU Investment Briefing investing in the Netherlands

Wat zijn de investeringsmogelijkheden in Nederland, bezien vanuit een internationaal perspectief? Bart Verhelst, Executive Director Capital Markets van CBRE geeft samen met andere key note sprekers uit de vastgoedmarkt zijn visie op dit onderwerp. Richard Betts van PropertyEU treedt op als moderator.

Deze bijeenkomst is Engelstalig.

Locatie: International Business Lounge, Hal 10

 

Donderdag 4 juni:

12.15 - 12.45 uur: Succesfactoren van winkelcentra in Nederland

Officiële bekendmaking van het ‘Beste Winkelcentrum van Nederland 2015’

Consumenten brengen vele uren door in Nederlandse winkelcentra. Op zoek naar de nieuwste gadgets, de beste koopjes of gewoon een gezellige middag. Hoe zorg je er als winkelcentrum voor dat ze dat in jouw centrum doen? Hoe blijf je op een innovatieve manier de juiste klanten trekken?

CBRE, Cyber en Locatus hebben voor de tweede keer de Winkelcentrum Kwaliteitsmonitor uitgevoerd, een onderzoek onder ruim 60 winkelcentra in Nederland. Zij presenteren de onderzoeksresultaten, de do’s en don’ts én maken het ‘Beste Winkelcentrum van Nederland 2015’ bekend.

Sprekers: Marc van Tilburg, Director Research & Consulting CBRE en Frank Geuze, Associate Director Retail Development Services.

Locatie: Het Retail Plein, stand 09.26, Hal 9

 

13.30 -14.30 uur: Op de bank met... Gezonde gebouwen zijn persoonlijke gebouwen?

Het welzijn van medewerkers staat steeds hoger op de agenda bij veel bedrijven. Een gezond binnenklimaat en een comfortabele werkomgeving zijn in toenemende mate redenen voor huurders om een bepaald kantoor al dan niet te betrekken. Steeds vaker worden er werkplekstrategieën ontwikkeld waarin medewerkers centraal staan en wordt er gekeken naar factoren als luchtkwaliteit, watervoorziening en akoestiek op de werkplek.

Hoe kunnen gebouwen zo worden ingericht zodat ieder individu zich prettig voelt? Verhoogt dit werkelijk de productiviteit? Wat zijn de wensen van de de jongere generatie? En welke kansen liggen er voor de eigenaar van een kantoorgebouw?

Moderator: Tom van 't Hek

Sprekers:

Wouter Oosting, Senior Director Workplace Strategies & Design, CBRE, Fokke Rakers, Directeur Projectbureau huisvesting VUmc, Annemarie van Doorn, Directeur Dutch Green Building Council, Wytze Kuijper van Platform31 en Gerrit Jan Teunissen van TRAJECT.

Locatie: PROVADA Forum 2, Hal 11.

U kunt zich hier aanmelden voor deze programma-onderdelen op de PROVADA.