Amsterdam,
23
september
2019
|
11:46
Europe/Amsterdam

CBRE opgenomen in de Dow Jones Sustainability World Index

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE) is opgenomen in de Dow Jones Sustainability World Index (DJSI). Deze index geldt als erkenning voor de inzet van internationale bedrijven op het gebied van duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid en bestuur – de zogenaamde ESG-criteria (environmental, social en governance).

De 2.500 grootste bedrijven wereldwijd kwamen in aanmerking om te worden opgenomen in de index. Hiervan hebben uiteindelijk 318 bedrijven de mondiale DJSI gehaald.

CBRE was een van de 141 bedrijven (van de 600 die in aanmerking kwamen) die dit jaar een plek veroverden in de DJSI voor Noord-Amerika. Daarmee staat het nu al voor het zesde jaar op rij in deze index.

“CBRE hecht grote waarde aan verantwoord ondernemen,” aldus Bob Sulentic, president en chief executive officer van CBRE. “En we zijn dan ook trots op onze prestaties op het gebied van ESG. Deze plek in de Dow Jones Sustainability Index getuigt van de vooruitgang die we blijven boeken op dat vlak, en van de uitzonderlijke resultaten die we bereiken voor onze stakeholders.”

Dankzij CBRE’s prestaties op het gebied van verantwoord ondernemen staat het bedrijf ook al zes jaar onafgebroken in de FTSE4Good Index.

Op de lijst van de 100 meest verantwoordelijke bedrijven die eerder dit jaar werd samengesteld door Corporate Responsibility Magazine stond CBRE op de 15de plaats. Daarnaast werd CBRE ook opgenomen in Barron's top-100 van meest duurzame bedrijven.

Kijk voor meer informatie op www.cbre.com/responsibility.

Over CBRE Group

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.