Amsterdam,
09
april
2019
|
10:05
Europe/Amsterdam

CBRE Valuation & Advisory Services behaalt ISAE 3402 Type II

Het Valuation & Advisory Services team van CBRE Nederland heeft recent haar ISAE 3402 Type II project positief afgerond. De controle werd uitgevoerd door KPMG, over de periode van één jaar. De ISAE-rapportage demonstreert dat CBRE de processen en beheersingsmaatregelen zoals beschreven in het rapport heeft uitgevoerd over de betreffende periode.

Voor ISAE 3402 Type II werd er gekeken naar hoe het Valuation & Advisory Services team haar processen beheerst. Daarnaast zijn risicomanagement en informatiebeveiliging belangrijk. De controle leverde CBRE een assurance-rapport op, waaruit blijkt dat interne processen gedurende de periode hebben gewerkt, zoals beschreven in het ISAE-rapport

Hoge kwaliteitsstandaard

“We zijn blij dat we dit proces met het hele team hebben doorlopen. Iedereen heeft zich hiervoor ingezet,” aldus Roderick Smorenburg, Senior Director Valuation & Advisory Services. “Dit geeft aan dat het taxatieproces wordt uitgevoerd conform de processen zoals beschreven in het ISAE-rapport. Het draagt bij aan de transparantie van onze werkwijze en bevestigt onze hoge kwaliteitsstandaard. Partijen die met ons samenwerken kunnen erop vertrouwen dat wij kwaliteitswerk leveren.”

Projecten en diensten

Het Valuation & Advisory Services team van CBRE bestaat uit circa 50 personen die zich dagelijks bezighouden met waardering van commercieel vastgoed. Het team is opgedeeld in sector teams, zoals kantoren, logistiek, bijzondere markten, woningen, winkels en zorg. Lees hier meer over de projecten en diensten van het Valuation & Advisory Services team.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.