Amsterdam,
07
januari
2016
|
10:02
Europe/Amsterdam

CBRE versterkt Debt & Structured Finance team

Op 4 januari jl. is Aart Visser als Associate Director in het Debt & Structured Finance team van CBRE Nederland gestart. Aart Visser is afkomstig van Berlin Hyp AG waar hij als Commercial Manager Real Estate Finance verantwoordelijk was voor het acquireren en structureren van commerciële vastgoedleningen tussen EUR 20 en 200 miljoen. Daarnaast bestonden zijn werkzaamheden uit het aansturen van deal teams en het leiden van onderhandelingen met betrekking tot lening documentatie.

Robert-Jan Peters, Senior Director Debt & Structured Finance: "We zijn verheugd dat Aart zich aansluit bij ons team. We hebben een fantastisch jaar mogen meemaken op het gebied van vastgoedfinancieringen. Hierdoor zijn we in staat geweest om onze dienstverlening uit te breiden en te laten groeien. Aart beschikt vanwege zijn functie bij één van de grootste obligatieleners in de markt over waardevolle ervaring en draagt daarmee bij aan de brede bancaire ervaring van het Nederlandse Debt & Structured Finance team. Met 4 toegewijde, lokaal gevestigde financieringsspecialisten kunnen wij optimaal blijven inspelen op de groeiende kansen in onze markt. Deze versterking van onze Nederlandse dienstverlening sluit ook aan op een bredere strategische focus op financiering op een pan-Europees niveau."

CBRE Debt & Structured Finance is gespecialiseerd in commerciële vastgoedfinancieringen. Dit pan-Europese team is lokaal vertegenwoordigd in Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland, Italië, Spanje en een regionaal gevestigd team voor CEE en arrangeert senior en junior financieringen uit een pan-Europees netwerk van meer dan 100 kredietverstrekkers.

 

 

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.