Amsterdam,
29
augustus
2018
|
10:00
Europe/Amsterdam

CBRE versterkt Healthcare team met Daan Tettero

CBRE breidt haar Healthcare team verder uit met Daan Tettero als Senior Consultant. Met zijn komst versterkt hij het team dat zich richt op de strategische zorgvastgoedvraagstukken voor zorginstellingen en vastgoedeigenaren.

Tettero is afkomstig van Syntrus Achmea Real Estate & Finance waar hij jarenlang actief was voor onder meer het Achmea Dutch Healthcare Fund. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het vertalen van de trends binnen de zorg naar investeringen in zorgvastgoed. Voor zijn functie bij Syntrus Achmea had hij een internationale carrière als interne consultant in de automotive branche.

Met de komst van Daan groeit het CBRE Healthcare team tot 10 medewerkers. CBRE is circa 4 jaar geleden gestart met dit team om specifieke kennis aan haar dienstverlening te kunnen toevoegen. Deze specifieke kennis is o.a. voor de zorgsector belangrijk om het optimale financiële en maatschappelijke rendement uit een vastgoedportefeuille te halen. Het team is dagelijks actief voor vele zorginstellingen, woningcorporaties, beleggers en ontwikkelaars in Nederland.

Recent heeft CBRE de ontwikkelingen in de zorgsector beschreven in een nieuw marktrapport. Het rapport is hier te downloaden

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.