Eindhoven,
08
oktober
2018
|
09:07
Europe/Amsterdam

CBRE versterkt team Eindhoven

CBRE heeft haar multidisciplinaire team in Eindhoven uitgebreid met de komst van Robert van der Sommen als nieuwe Associate Director Advisory & Transaction Services Agency Offices, en Bart Eerden als nieuwe consultant.

Robert van der Sommen maakt de overstap van JLL Eindhoven, waar hij Associate Director was van het Tenant Representation & Agency Offices team. Robert heeft ruim 10 jaar ervaring met aan- en verhuur en aan- en verkoop van commercieel vastgoed, met een specialisatie in kantoren. Eerder werkte Robert onder meer voor Cushman & Wakefield, als senior adviseur.

Bart Eerden is afkomstig van Cushman & Wakefield Eindhoven. Hij heeft ruim 3 jaar ervaring in onder meer de verhuur en verkoop van kantoorruimte in Zuid-Nederland.

 

“De regio Eindhoven heeft de sterkst groeiende economie in Nederland. Er liggen veel kansen in dit gebied. Met de komst van Robert en Bart spelen we in op de toenemende vraag uit de markt en zijn wij in staat onze integrale dienstverlening nog beter voor onze opdrachtgevers in te zetten.”
Eric Harmsen, Associate Director CBRE Eindhoven

Het multidisciplinaire team van CBRE Eindhoven kenmerkt zich door de specialistische kennis van de markt in Zuid-Nederland en een integrale aanpak en advies. Meer informatie over het team is te vinden op de website van CBRE.

CBRE bedient de Nederlandse markt vanuit diverse regio’s. De vastgoedadviseur heeft kantoren in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.