Amsterdam,
21
oktober
2019
|
13:56
Europe/Amsterdam

CBRE Zwolle breidt team verder uit

Evert Breeman - regiospecialist CBREHet team van CBRE Zwolle is uitgebreid met de komst van Evert Breeman als nieuwe regiospecialist. De groei is een direct gevolg van de toenemende vraag naar vastgoedadvies in Noordoost-Nederland.

Evert Breeman is deze maand gestart als consultant Advisory & Transaction Services. Hij is afkomstig van KroeseTempert Bedrijfsmakelaars in Zwolle, waar hij zijn kennis van de regio heeft opgebouwd door de bemiddeling in de verkoop en verhuur van commercieel vastgoed. Bij CBRE wordt hij verantwoordelijk voor de (ver)huur van kantoorruimte.

CBRE Zwolle adviseert opdrachtgevers in Noordoost-Nederland over hun vastgoed- en huisvestingvraagstukken. Met de uitbreiding bestaat het team nu uit zes personen, waarvan vier regiospecialisten die nauw samenwerken met experts uit de verschillende vastgoeddisciplines binnen CBRE.

“Er is steeds meer vraag naar gespecialiseerd vastgoedadvies in Noordoost-Nederland,” zegt Alwin Rijpstra, Associate Director van CBRE Zwolle. “De trend die wij vorig jaar in ons marktrapport signaleerden, zet verder door: het aanbod van kantoorruimte neemt af en de ruimte die beschikbaar is voldoet vaak niet aan de wensen van de gebruikers. Wij zien dat de (her)positionering van kantoren op dit moment bij veel eigenaren speelt. Hoe ga je bijvoorbeeld om met duurzaamheid, flexwerkconcepten en verhogen van beleving en kwaliteit? Met de komst van Evert zijn wij nog beter in staat om samen met onze specialisten advies op maat te geven aan een grotere groep klanten.”

CBRE heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam diverse regiokantoren en biedt daardoor landelijke dekking. De vastgoedadviseur is ook gevestigd in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven.

Eerder publiceerde CBRE Zwolle een uitgebreide marktanalyse van de steden Apeldoorn, Deventer en Zwolle.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.