Amsterdam,
31
augustus
2023
|
11:19
Europe/Amsterdam

Corum Asset Management verwerft PwC’s Nederlandse hoofdkantoor Westgate I in Amsterdam

Media Contact: Irene Martini

Corum Asset Management heeft haar kantorenvastgoedportefeuille verder uitgebreid met de aankoop van Westgate I namens het Corum Origin fonds. 

Westgate I dient als PwC’s Nederlandse hoofdkantoor samen met het naastgelegen Westgate II kantoor. Westgate I is gelegen in Riekerpolder in Amsterdam en bestaat uit circa 28.000 m² kantoorruimte. 

Erik Langens, Executive Director bij CBRE: “Nu de langetermijnrente begint te stabiliseren en aanvangsrendementen significant zijn verruimd, beschouwt een toenemend aantal beleggers deze periode als een uitstekende instapperiode met aantrekkelijke rendementen, zoals blijkt uit de toegenomen liquiditeit voor Westgate I en andere transacties.” 

Verkoper werd geadviseerd door CBRE en Allen & Overy. Corum Asset Management werd geadviseerd door DLA Piper en Arcadis. 

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.