Amsterdam,
04
juli
2016
|
16:23
Europe/Amsterdam

CSU Cleaning Services B.V. huurt bedrijfscomplex van 3.579 m² in Barendrecht

CSU Cleaning Services en TBI Bedrijfspanden B.V. hebben een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor het bedrijfscomplex aan de Zweth 2 te Barendrecht. Het complex omvat circa 2.891 m² kantoorruimte, 688 m² bedrijfsruimte en 70 parkeerplaatsen.

TBI is een groep van dochterondernemingen die zich dagelijks bezighoudt met diverse facetten op het gebied van techniek, bouw en infrastructuur. Het bedrijfscomplex aan de Zweth 2 is jarenlang in gebruik geweest door J.P. van Eesteren, de dochteronderneming van TBI Holdings B.V. Door de verhuizing van J.P. van Eesteren per oktober 2015 naar Gouda is het bedrijfscomplex aan de Zweth 2 vrijgekomen voor CSU Cleaning Services en Tzorg.

CSU Cleaning Services levert schoonmaak- en onderhoudsdiensten aan bedrijven. CSU is landelijk vertegenwoordigd met 30 vestigingen en 12.000 mensen en heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Rotterdam. CSU zal tezamen met Tzorg medio dit jaar verhuizen van haar huidige locatie aan de Berkenwoudestraat 7 in Rotterdam naar de Zweth 2 in Barendrecht.

TBI Bedrijfspanden B.V. werd bij deze transactie begeleid door CBRE.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.