Amsterdam,
14
april
2017
|
13:52
Europe/Amsterdam

Diana Baard versterkt Rotterdamse team CBRE

Diana Baard zal per 17 april a.s. het Advisory & Transaction Services team in Rotterdam versterken. Als Senior Consultant zal zij zich hier richten op het initiëren en begeleiden van alle verhuuractiviteiten in de kantorenmarkt in Rotterdam en omstreken. Ze werkt hierbij nauw samen met specialisten uit alle verschillende vastgoeddisciplines.

Diana is sinds 1999 werkzaam in de vastgoedbranche. Tijdens deze periode heeft zij bij verschillende organisaties gewerkt, waaronder Ooms Makelaars en het voormalige DTZ Zadelhoff. In 2014 is Diana bij CBRE gestart, waar zij in haar laatste rol als Associate Director Shopping Centre Management eindverantwoordelijk was voor het beheer van de winkelportefeuille van een aantal accountteams.

Marco Clarijs, Director Rotterdam Office
Wij zijn erg blij met de komst van Diana. Ze is een ervaren vastgoedprofessional en kent bovendien het specifieke karakter van de Rotterdamse vastgoedmarkt. Daarnaast is Diana een zeer gedreven teamplayer en heeft ze een sterke focus op klanttevredenheid. Dat is waardevol voor alle klanten die wij adviseren en past goed bij de manier waarop wij als team in Rotterdam graag werken.
Marco Clarijs, Director Rotterdam Office
Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.