Amsterdam,
23
oktober
2014
|
11:36
Europe/Amsterdam

Drie nieuwe huurders in Stadshart Zoetermeer

De eigenaar van Stadshart Zoetermeer heeft twee nieuwe huurcontracten en een verlenging & uitbreiding gerealiseerd voor haar winkelcentrum. Sportwinkel COACH heeft een langjarig huurcontract afgesloten voor circa 110 m² aan de Promenade 199. Paprika Nederland tekende voor circa 255 m² winkelruimte aan de Promenade 203-205. Van Os Lederwaren verlengde zijn huurovereenkomst en kwam met de eigenaar een uitbreiding van het aantal vierkante meters overeen. Van Os huurt nu in totaal circa 290 m² aan de Driekant 209.

Stadshart Zoetermeer is met meer dan 200 winkels en horecagelegenheden, een bioscoop en een Stadstheater het kloppende hart van Zoetermeer en omstreken. De aanwezigheid van bekende retailers als Media Markt, Primark, H&M, HEMA en V&D, in combinatie met kleine speciaalzaken biedt de consument een uitgebalanceerde branchemix. Door de centrale locatie, met op loopafstand verschillende openbaar vervoerverbindingen en voldoende parkeergelegenheid, is het Stadshart eenvoudig toegankelijk.

CBRE bracht als vastgoedadviseur van de eigenaar de transacties tot stand. MOOT Retail heeft de belangen van de hurende partijen behartigd.