Amsterdam,
14
oktober
2014
|
10:39
Europe/Amsterdam

Duitse fotograaf wint CBRE Urban Photographer of the Year 2014

De Duitse fotograaf Marius Vieth is uitgeroepen tot winnaar van de CBRE Urban Photographer of the Year competition 2014. Zijn foto, genaamd Masks of Society, werd geselecteerd uit 11.500 inzendingen uit 79 landen. Hij wist met zijn inzending het beste het thema ‘Cities at Work’ vast te leggen en wint hiermee een luxueuze fotografiesafari op een locatie naar keuze. De Urban Photographer of the Year competition, waaraan zowel amateurs als professionals uit de hele wereld kunnen deelnemen, is wereldwijd de grootste in z’n soort.

Dit jaar waren er voor het eerst prijzen per regio te winnen en konden jeugdige deelnemers (13-15 en 16-25 jaar) ook kans maken op een prijs. Carlos da Costa Branco werd als winnaar in de regio EMEA uitgeroepen. Hij wist het drukke verkeer in Lissabon met zijn foto ‘Dancing in the Street’ op een unieke manier vast te leggen. Ly Hoang Long won de prijs voor de regio Azië en de Pacific en Johanna Siegmann kwam als beste uit de Amerikaanse inzendingen uit de bus.

 

Martin Samworth, Chief Executive Officer, EMEA, CBRE
De wereld van CBRE draait om architectuur, vastgoed en de interactie van mensen met de gebouwde omgeving is dan ook van groot belang voor onze organisatie. Het mooie van deze wedstrijd is dat we zoveel prachtige beelden ontvangen, beelden die ons het stedelijke leven laten zien vanuit een heel ander perspectief. Marius Vieth heeft een perfect moment vastgelegd waarop iemand volledig opgaat in een onderdeel van het werk. Het is een moment in een drukke, stedelijke omgeving dat rust en precisie uitstraalt.
Martin Samworth, Chief Executive Officer, EMEA, CBRE

Voor meer informatie over deze wedstrijd en om de winnende foto’s te bekijken kunt u de volgende website bezoeken:http://www.cbreupoty.com/