Amsterdam,
28
november
2016
|
16:04
Europe/Amsterdam

Ellis Gourmet Burger opent 5e vestiging in Nederland

Hamburgerconcept Ellis Gourmet Burger opent haar 5e vestiging in Nederland in Rotterdam. Met De Groene Groep is een langjarig huurcontract overeengekomen voor de 2e vestiging in de Maasstad. Ellis Gourmet Burger is al gevestigd op het Stationsplein en opent nu een winkel van circa 140 m² aan de Coolsingel 123.

Ellis Gourmet Burger is het concept van een groep enthousiastelingen die als doel hebben betere burgers te serveren. Ze gebruiken hiervoor de beste producten en verfijnen hun recepten continu met de hulp van bekende productspecialisten en sterrenchefs. Ook zijn ze met hun Ellis foodtruck te vinden op festivals en evenementen.

Adhoc horecamakelaars heeft de huurder geadviseerd tijdens deze transactie. CBRE trad op namens de vertrekkend huurder.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.