Amsterdam,
22
april
2015
|
11:00
Europe/Amsterdam

Extreme Networks verlengt huurcontract in Utrecht

Extreme  Networks

Extreme Networks B.V. heeft zijn huurcontract voor circa 610 m² kantoorruimte en veertien parkeerplaatsen op bedrijventerrein Lage Weide aan de Kernkade 2 in Utrecht meerjarig verlengd.

Extreme Networks is een van origine Amerikaans netwerkbedrijf dat Ethernet computernetwerken ontwerpt, bouwt en installeert. Industrieterrein Lage Weide heeft een oppervlakte van ongeveer 216 hectare en biedt werkgelegenheid aan circa 17.000 mensen. Het bedrijventerrein is centraal gelegen in Nederland met een directe verbinding met de A2 en een directe aansluiting op water en spoor.

 

CBRE adviseerde Extreme Networks B.V. bij de heronderhandeling van het huurcontract. Het Industrial & logistics team van JLL behartigde de belangen van de particuliere verhuurders.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2014). De organisatie heeft ongeveer 52.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en is eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed van dienst via ongeveer 370 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de verkoop en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research. Bezoek onze website www.cbre.nl en www.cbre.com.