Amsterdam,
20
juni
2017
|
10:22
Europe/Amsterdam

Guess huurt in compleet vernieuwd Grote Marktstraat complex in Den Haag

Fashion label Guess opent een winkel in het voormalige V&D-pand aan de Grote Marktstraat 50 in Den Haag. Guess heeft hiervoor een langjarige huurovereenkomst getekend met IEF Capital, een joint venture tussen Bouwfonds Investment Management en IEF (Inflation Exchange Fund). De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 210 m² op de begane grond en circa 230 m² op de eerste verdieping.

Het voormalige V&D gebouw in Den Haag wordt grondig gerenoveerd waarbij er vier winkel units aan de zijde van de Grote Marktstraat gecreëerd worden, waarvan Hudson's Bay de grootste huurder is.
Hudson’s Bay is momenteel bezig met de verbouwing. De winkels van Decathlon en Stradivarius zijn reeds geopend.

Guess werd bijgestaan door Brickstone Retail tijdens deze transactie. CBRE vertegenwoordigde de verhuurder IEF Capital.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.