Amsterdam,
20
juni
2017
|
10:22
Europe/Amsterdam

Guess huurt in compleet vernieuwd Grote Marktstraat complex in Den Haag

Fashion label Guess opent een winkel in het voormalige V&D-pand aan de Grote Marktstraat 50 in Den Haag. Guess heeft hiervoor een langjarige huurovereenkomst getekend met IEF Capital, een joint venture tussen Bouwfonds Investment Management en IEF (Inflation Exchange Fund). De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 210 m² op de begane grond en circa 230 m² op de eerste verdieping.

Het voormalige V&D gebouw in Den Haag wordt grondig gerenoveerd waarbij er vier winkel units aan de zijde van de Grote Marktstraat gecreëerd worden, waarvan Hudson's Bay de grootste huurder is.
Hudson’s Bay is momenteel bezig met de verbouwing. De winkels van Decathlon en Stradivarius zijn reeds geopend.

Guess werd bijgestaan door Brickstone Retail tijdens deze transactie. CBRE vertegenwoordigde de verhuurder IEF Capital.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.