Amsterdam,
21
september
2023
|
09:00
Europe/Amsterdam

Holbeinhuis Rotterdam onthaalt eerste huurder

Media Contact: Irene Martini

Doen’r heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Athora Netherlands voor de huur van ca. 1.100 m2 kantoorruimte en 7 parkeerplaatsen in het Holbeinhuis in Rotterdam. Het consultancybureau voor starters en young professionals zal als eerste huurder intrek nemen in het volledig gerenoveerde multi-tenant kantoorgebouw aan de Coolsingel 65.

Het Holbeinhuis is onlangs door CBRE Development Services getransformeerd naar duurzaam kantoorpand en beschikt over energielabel A en BREAAM Very Good certificaat. Het gebouw ligt op een unieke locatie in het hart van het centrum van Rotterdam en heeft een totaal verhuurbaar kantooroppervlak van ca. 5.000 m2 verdeeld over 8 kantoorverdiepingen. Het gebouw kenmerkt zich door hoogkwalitatieve kantoorruimtes, een gemeenschappelijk dakterras en eigentijdse faciliteiten. 

Over doen’r
Doen’r is een Rotterdams detacheringsbureau met 200 medewerkers. Zij bieden starters en young professionals de kans een vliegende start te geven aan hun carrière. En in de praktijk te ontdekken waar ze goed in zijn door bij opdrachtgevers aan de slag te gaan. Voor de klant doen wat nodig is op het gebied van financiën, HR, inkoop, projecten, administratie en systemen en processen. doen’r focust zich op de juiste balans tussen plezier, werk, (secundaire) arbeidsvoorwaarden, groei en ontwikkeling voor de consultants. Bezoek doen’r op www.doen-r.nl en zusteronderneming www.zzp-r.nl voor het inhuren van specialistische zzp’ers.

CBRE heeft Athora Netherlands vanaf het eerste initiatief tot de oplevering van het Holbeinhuis geadviseerd. Naast het technische en commerciële advies is er aandachtig samengewerkt om het uiterst duurzame kantoorgebouw te ontwikkelen. CBRE is door verhuurder Athora Netherlands ook aangesteld voor de volledige verhuur van het Holbeinhuis en begeleidde deze transactie. doen’r werd bijgestaan door MYSS.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Gerelateerd nieuws

14
maart
2024
| 10:59 Europe/Amsterdam

Het Holbeinhuis gelegen aan de Coolsingel 65, hoek Stadhuisplein in Rotterdam, heeft haar glans terug. Het kantoorpand in eigendom van de Nederlandse verzekeraar Athora Netherlands werd grondig gerenoveerd door CBRE in samenwerking met

24
januari
2024
| 09:13 Europe/Amsterdam

Strafrechtadvocatenkantoor Sjöcrona van Stigt Advocaten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met a.s.r. real estate voor de huur van circa 730 m² kantoorruimte in multi-tenant kantoorgebouw Willemswerf aan de Nieuwe Maas in

29
november
2023
| 15:14 Europe/Amsterdam

Dudok Real Estate heeft haar vastgoedportefeuille uitgebreid met de aankoop van Weena Toren.

De Weena Toren is een gebouw van 33 verdiepingen gelegen in het CBD van Rotterdam. De transactie bestaat uit de eerste 14

23
november
2023
| 16:13 Europe/Amsterdam

Outdoorketen Bever heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 2.125 m² winkelruimte in winkeldistrict Alexandrium Megastores aan de Watermanweg 311 in Rotterdam.

Bever huurt de begane grond en