Amsterdam,
04
december
2015
|
09:14
Europe/Amsterdam

Hoogland weg bij CBRE

Vier jaar na de overname door CBRE van SCM Europe vertrekt Albert Hoogland bij CBRE. Hoogland heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het platform dat zich bezighoudt met winkelcentrummanagement binnen CBRE EMEA. Als gevolg van een herstructurering van de Europese organisatie is de functie van Hoogland komen te vervallen.

Hoogland heeft met zijn visie en ervaring een goede basis gelegd voor het beheerplatform dat samenwerking, kennis delen en kwaliteitsdenken faciliteert en stimuleert ten gunste van de ruim 260 winkelcentra die CBRE in 24 landen onder management heeft. Het Europese platform van CBRE maakt verdere invulling van de strategische visie van de organisatie op het gebied van Shopping Centre Management in heel Europa mogelijk.

Naast zijn voorzitterschap van NRW blijft Hoogland als adviseur betrokken bij enkele lopende projecten van CBRE.

 

 

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.