Amsterdam,
01
mei
2023
|
09:00
Europe/Amsterdam

Intertoys opent nieuwe winkel in Alexandrium Megastores

Media Contact: Irene Martini

Speelgoedketen Intertoys heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met CBRE Investment Management (CBRE IM) voor de huur van circa 1.000 m² winkelruimte in winkeldistrict Alexandrium Megastores aan de Watermanweg 317 in Rotterdam. 

Intertoys heeft de nieuwe winkel volgens het nieuwste concept ingericht met een uitgebreid assortiment speelgoedartikelen en games voor alle type platformen. Intertoys is met meer dan 200 vestigingen de grootste speelgoedwinkelketen van Nederland. De winkel opende onlangs haar deuren voor het publiek. 

Alexandrium Megastores Rotterdam is onderdeel van het Nederlandse winkelplatform, een niet-beursgenoteerde investeringsstrategie die wordt gemanaged door CBRE IM. 

Verhuurder CBRE IM is in deze transactie geadviseerd door CBRE B.V. Huurder Intertoys is geadviseerd door Brickstone.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Headlines

23
november
2023
| 16:13 Europe/Amsterdam
Outdoorketen Bever heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 2.125 m² winkelruimte in winkeldistrict Alexandrium Megastores aan de Watermanweg 311 in Rotterdam.Bever huurt de begane grond en eerste verdieping van het
15
november
2022
| 14:56 Europe/Amsterdam
Franchise keten 30ML Coffee Roasters heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor circa 250 m² winkelruimte in Alexandrium Megastores Rotterdam. 30ML biedt bezoekers een kop koffie, sapje, ontbijt of lunch. Het is de derde vestiging van de
14
oktober
2021
| 09:38 Europe/Amsterdam
De Nederlandse modeketen C&A heeft een langdurige huurovereenkomst ondertekend met ontwikkelcombinatie ANGELO GORDON/CAIRN/NEOO voor een nieuwe flagship store van ruim 3.000 mop de begane grond van multi-use gebouw AIR in hartje Rotterdam.C&A zal op
20
juli
2021
| 15:36 Europe/Amsterdam
PingProperties heeft per 15 juli het winkelcentrum Passage Schiedam, gelegen in het centrum van Schiedam, namens Daily Convenience Center III in portefeuille gekregen.