Utrecht,
15
februari
2019
|
10:55
Europe/Amsterdam

Joint venture Angelo Gordon (APF) verhuurt 2.200 m² in kantoorgebouw ‘Life’ te Papendorp

Haba Trading, Effect Business Events en Instant Group zijn recent langjarige huurverplichtingen aangegaan voor het Life-gebouw. Het gaat respectievelijk om circa 780 m², 620 m² en 800 m². Het kantoorpand is gelegen aan de Van Deventerlaan 31-51 in Utrecht.

De joint venture Angelo Gordon, onderdeel van APF International, heeft dit iconische gebouw op Papendorp herontwikkeld van een monotoon kantoorgebouw naar een gebouw waarbij een mix van ontmoeten, werken en ontspannen centraal staat. Geheel volgens het concept van ‘Life’.

Life opende vorig jaar oktober voor het eerst haar deuren. Eerder al tekenden Continu en T-systems voor een huurcontract. Met de laatste huurtransacties is al ruim 5.000 m² van het gebouw in korte tijd verhuurd.

CBRE trad op als adviseur voor de verhuurder bij de transactie met Haba Trading en de Instant Group. Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder bij de transactie met Effect Business Events. Beide in collegiale samenwerking met JLL.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.