Amsterdam,
05
april
2016
|
15:22
Europe/Amsterdam

Jos Tromp Head of Research Continental Europe CBRE

Jos Tromp MRICS vervult sinds 1 maart de rol van Head of Research Continental Europe. Hij is tevens verantwoordelijk voor de sectorgroep EMEA Capital Markets Research en heeft de directe verantwoordelijkheid voor het Nederlandse Research team binnen CBRE. Jos maakt deel uit van de EMEA Research Board.

Research speelt een belangrijke rol in de dienstverlening van CBRE. Het geeft opdrachtgevers accurate en actuele marktinzichten waarmee ze belangrijke, strategische vastgoedbeslissingen kunnen nemen. Om internationale samenwerking en kennisuitwisseling tussen de verschillende landen te optimaliseren is de structuur van EMEA Research aangepast. Hierdoor krijgen opdrachtgevers in Nederland en alle overige landen in Continentaal Europa direct toegang tot een breed, internationaal research platform.

Voordat Jos Tromp zijn loopbaan bij CBRE in 2008 startte, was hij hoofd research bij JLL in Nederland. Sindsdien heeft hij verschillende internationale researchposities bekleed. In zijn laatste rol gaf hij leiding aan de research teams in Centraal & Oost-Europa en Afrika en was hij lid van de CEE Board of Directors.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.