Amsterdam,
09
oktober
2018
|
09:00
Europe/Amsterdam

Kantoorgebouw Square58 in Diemen compleet gerenoveerd

Kantoorobject Square58 aan de Wisselwerking 58 in Diemen is grootschalig gerenoveerd. De oplevering vond plaats in september dit jaar. Belangrijk onderdeel van de renovatiewerkzaamheden is de vernieuwing van het entreegebied. Daarnaast werden de kantoorruimtes verfraaid, werd er een modern buitenterras aangelegd voor de gebruikers van het gebouw en werd er beplanting en zitmeubilair aangebracht aan de voorzijde van het gebouw.

Het gebouw heeft een totaal oppervlak van 19.387 m2 kantoorruimte, bedoeld voor multi-tenant gebruik. Bij de renovatie was het Development Services team (Construction Management) van CBRE betrokken. Verhuurder van het object is ARC Real Estate Partners.

Square58 bevindt zich te midden van verschillende grote bedrijven zoals Manpower Group, Randstad en International Card Services. Op de Campus Diemen Zuid bevinden zich diverse horeca- en winkelfaciliteiten.

De verhuur van Square 58 is in handen van CBRE en Savills. Er is nog ca. 3.565 m2 voor verhuur beschikbaar.

Volg CBRE via Twitter: @CBRE_EMEA en @CBRENederland 

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.