Amsterdam,
11
maart
2016
|
14:52
Europe/Amsterdam

Kneipp Nederland huurt in Le Mirage Utrecht

Kneipp Nederland B.V. en het vastgoedfonds Rockspring NPS Property II hebben een langjarig huurcontract afgesloten voor kantoorruimte in Le Mirage in Utrecht. Kneipp huurt circa 510 m² op de 9e etage van het gebouw aan het Europaplein.

Le Mirage is ontworpen door het Amerikaanse architectenbureau Kohn Pedersen Fox en omvat in totaal circa 18.200 m² kantoorruimte, verdeeld over 21 verdiepingen. De bijzondere vorm en de hoogte maken het tot één van de meest herkenbare kantoorgebouwen van Utrecht. Het gebouw beschikt over een EPC A label.
De begane grond is onlangs door de eigenaar gerenoveerd. Er is geïnvesteerd in een nieuw ingerichte business lounge met koffiebar van het Belgische koffiemerk Vascobelo. Andere huurders in het gebouw zijn ABN Amro Lease, Brunel, First Pensions, GGN en Two-B Engineering, dat recent nog een contract voor 865 m² afsloot. Momenteel is nog circa 7.135 m² beschikbaar voor verhuur.

Kneipp Nederland - verantwoordelijk voor de marketing, verkoop en distributie van verschillende producten op basis van planten en kruiden gericht op wellness, gezondheid en lichaamsverzorging – werd bijgestaan door IJsselstreek Zakelijk. De verhuurder werd geadviseerd door CBRE.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.