Amsterdam,
16
april
2018
|
10:00
Europe/Amsterdam

Leijnse Artz huurt kantoorruimte in NEW Blaak 555 te Rotterdam

Advocatenkantoor Leijnse Artz heeft een overeenkomst gesloten voor de huur van ruim 800 m2 kantoorruimte in NEW Blaak 555 te Rotterdam. Bij de overeenkomst horen 3 parkeerplaatsen.

NEW Blaak 555 is een markant gebouw in de Rotterdamse skyline. Gelegen in het hart van het Rotterdam Central Business District biedt het ruim 107 meter hoge gebouw meer dan 28.000 m2 aan zeer hoogwaardige kantoorruimte. Het kantoor huisvest een diversiteit aan huurders. Enkele jaren geleden is het gebouw volledig gerenoveerd waarbij het een compleet nieuw interieur heeft gekregen. NEW Blaak 555 is uitstekend bereikbaar per auto, openbaar vervoer en zelfs over water.

CBRE adviseerde, in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting, de verhuurder M.M. Warburg & CO (AG & Co.) KGaA.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.