Amsterdam,
26
juni
2017
|
12:22
Europe/Amsterdam

Lucas Francken naar Residential team CBRE

Lucas Francken (31) is recent gestart als senior consultant in het residential team van CBRE, onderdeel van Capital Markets. Samen met zijn naaste collega’s richt hij zich specifiek op advies aan ontwikkelaars en bouwers bij woningontwikkelingen. De focus ligt daarbij op de begeleiding en advisering bij de aan- en verkoop van deze nieuwbouwobjecten.

Na het afronden van de studie Bouwkunde aan de TU in Delft is Lucas in 2012 gestart bij beursgenoteerde bouwer Heijmans. Hier heeft hij ruim 5 jaar werkervaring opgedaan waarvan de laatste jaren als project ontwikkelaar.

Het profiel van Lucas sluit perfect aan op ons team en de groei van onze woningactiviteiten. We worden steeds vaker gevraagd om ontwikkelaars integraal te adviseren bij nieuwbouw woningtransacties. Lucas is vanuit zijn achtergrond zeer goed in staat te beoordelen waar hun behoefte op dit vlak ligt. Met deze uitbreiding kunnen we onze positie als marktleider in verkoopbegeleiding van turn-key woningbeleggingen verder verstevigen.
Alexander Buijs, Director Residential Capital Markets, CBRE
Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.