Amsterdam,
10
oktober
2017
|
14:22
Europe/Amsterdam

Nieuwe kantoorhuurder in Rijntoren in Arnhem

De eigenaar van het WTC van Arnhem-Nijmegen, Sechzigste Sachwert Holland GmbH & Co KG, is met V.O. Patents & Trademarks een nieuw, langjarig huurcontract overeengekomen. Het contract heeft betrekking op circa 660 m² kantoorruimte op de 11e verdieping van het gebouw en op 8 parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage (Nieuwe Stationsstraat 10).

De blauw gekleurde Rijntoren is opgeleverd in 2005 en is onderdeel van het Arnhemse Centraal Station. In het gebouw zit onder meer het WTC van Arnhem-Nijmegen. Het centrumgebied van Arnhem komt door de goede bereikbaarheid met het OV en eigen vervoer steeds meer in het vizier van huurders als aantrekkelijke kantorenlocatie. V.O. Patents & Trademarks is de tweede huurder die in korte tijd voor de Rijntoren kiest nadat Avisi eerder al haar intrek nam. Het gebouw biedt volop faciliteiten zoals een restaurant, business lounge, hospitality desk en diverse vergadermogelijkheden.

De huurder is geadviseerd door KWB Vastgoed in Arnhem. CBRE trad in collegiale samenwerking met Strijbosch Thunnissen Makelaars op als adviseur van de verhuurder.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.