Amsterdam,
14
juli
2023
|
09:00
Europe/Amsterdam

OCP verkoopt winkelcentrum De Heeg in Maastricht

Media Contact: Irene Martini

Orange Capital Partners (OCP) heeft winkelcentrum De Heeg in Maastricht verkocht aan CRA Vastgoed uit Eindhoven.

Winkelcentrum De Heeg in Maastricht omvat 13 winkelunits met een vloeroppervlakte van ongeveer 3.500 vierkante meter. De grootste huurder is supermarkt Jumbo.

Ontwikkelaar CRA Vastgoed maakt deel uit van VB Groep, een groep solide familiebedrijven actief op het gebied van ontwikkeling en bouw. Ook bouwbedrijf Smeets Bouw uit Maastricht is onderdeel van VB Groep. De herontwikkeling maakt deel uit van een gebiedsontwikkeling die tot stand komt in overleg en samenwerking met de gemeente Maastricht, corporaties, huidige huurders en de omgeving. CRA Vastgoed beoogt met de gebiedsontwikkeling bij te dragen aan een vitaal en bruisend wijkcentrum waar iedereen graag woont, winkelt en leeft.

Verkoper werd commercieel geadviseerd door CBRE en juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Gerelateerd nieuws

24
januari
2023
| 08:50 Europe/Amsterdam

Stichting Wonen Limburg heeft het gemeentelijk monument aan de Adelbert van Scharnlaan 200 dat bestaat uit 52 zelfstandige woonstudio’s aangekocht. Het complex is verkocht door een consortium van particuliere beleggers onder de naam

13
februari
2020
| 11:10 Europe/Amsterdam

MN heeft namens haar opdrachtgever pensioenfonds PMT vier high street winkelpanden aangekocht van Ronstreet Properties. De winkels zijn verhuurd aan modeconcern WE. Het gaat om goedlopende winkels die op toplocaties liggen in Groningen, Den