Amsterdam,
25
april
2019
|
10:59
Europe/Amsterdam

Particuliere belegger koopt kantoorpand Madoura

Een particuliere belegger koopt het kantoorpand Madoura van Onderlinge ’s-Gravenhage aan de Anna van Saksenlaan 8-10 in Den Haag. Het totale metrage van het object is ca. 2.800 m² en het kantoorgebouw beschikt over een energielabel A.

Het kantoorgebouw is gelegen in het bedrijvendistrict “De Groene Schenk” in de buurt Bezuidenhout-Oost in Den Haag. Het kantoorobject wordt door de verkoper gehuurd van de particuliere belegger en zal na voltooiing van de verbouwing dienen als nieuwe kantoor voor de Onderlinge ’s-Gravenhage.

CBRE heeft de verkoop namens Onderlinge ’s-Gravenhage begeleid waarbij de afdelingen Capital Markets, Capital Advisors en Development Services betrokken waren. Osborne Clarke trad op als juridisch adviseur van Verkoper.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.