Amsterdam,
08
juni
2017
|
11:31
Europe/Amsterdam

Property Of… opent winkel in Amsterdamse Utrechtsestraat

Property Of… heeft per 1 juni jl. een langjarig huurcontract afgesloten voor circa 40 m² winkelruimte aan de Utrechtsestraat 18a in Amsterdam. De winkel ligt dichtbij het Rembrandtplein, op de hoek Utrechtsestraat/ Herengracht. Ruimte in het souterrain behoort ook tot de overeenkomst die werd afgesloten met een particuliere verhuurder. Deze zomer wordt de tweede winkel van Property Of… geopend, dat sinds 2010 ook een flagship store aan de Herenstraat in Amsterdam heeft. Het merk heeft ook een winkel in Hamburg.

Property Of... is opgericht in 2006 met het doel een serieus alternatief te bieden voor de klassieke, leren aktentas. Ze richten zich hierbij op zowel mannen en vrouwen. Inmiddels zijn er ook reistassen, backpacks en kleine lederwaren - zoals portemonnees - te krijgen van het merk.

B&O Retail adviseerde de vertrekkend huurder. Property Of… werd geadviseerd door CBRE.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.