Utrecht,
05
april
2019
|
10:16
Europe/Amsterdam

Property Works huurt 1.650 m² in De Meern

Property Works heeft recent een huurovereenkomst afgesloten voor 1.650 m² kantoorruimte op de Rijnzathe 12 in De Meern, Utrecht. Het bedrijf huurt de vijfde en zesde verdieping van het kantoorgebouw. Eerder dit jaar sloot SUZOHAPP Netherlands al een huurovereenkomst voor 2.000 m² op de begane grond en eerste verdieping. Met de verhuur is in de afgelopen 3 maanden circa 55% van het gebouw verhuurd.

Het kantoorgebouw is eigendom van Principal Real Estate en ligt op kantorenpark Oudenrijn, aan de westzijde van Utrecht langs de Rijksweg A12. Het gebouw heeft een totaal metrage van 6.600 m², verdeeld over 7 bouwlagen. Onder het gebouw bevindt zich een ruime parkeergarage.

Property Works biedt op vier locaties in Nederland hoogwaardig geclassificeerde kantoorruimte en vergader- en congrescentra aan. Op de nieuwe locatie in De Meern zullen, onder het label Gardens Business Centres, full service flexibele werkplekken, individuele kantoorunits en vergaderzalen aangeboden worden in een moderne corporate omgeving. Andere locaties van Property Works zijn onder andere: New Babylon in Den Haag, Oudlaen Vergaderen in Utrecht en Atrium Meeting Centre in Amsterdam.

CBRE bracht de transactie tot stand namens de verhuurder Principal Real Estate, in collegiale samenwerking met Molenbeek Makelaars.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.