Rotterdam,
10
februari
2021
|
10:53
Europe/Amsterdam

Ready for Change huurt 1.400 m² in Thornico Building

Ready for Change, onderdeel van Zorg van de Zaak Netwerk, en Thornico Building K/S p/a West-Star Management B.V. zijn een langjarige huurovereenkomst aangegaan voor de nieuwe locatie van Ready for Change aan de Westblaak in Rotterdam. Hiermee vervangt Ready for Change haar voormalige locatie in het Groot Handelsgebouw.

Ready for Change is een Rotterdamse instelling voor geestelijke gezondheidszorg die mensen met een verslaving en hieraan gerelateerde problemen behandelt. Op een persoonlijke manier worden cliënten met een verslaving en hun dierbaren geholpen om de patronen waarin ze vastzitten te doorbreken. Dit doen zij middels een behandelprogramma gestoeld op effectief bewezen behandelmethodes.

Met deze verhuizing kiest Ready for Change voor een gebouw dat dichtbij de kern staat van wat zij doet. Een veilige en comfortabele zorglocatie bieden op een prettig bereikbare locatie in het hart van de maatschappij.

Animo vanuit de zorgsector

Ronald Bouwens, Managing Director Thornico Building: “Het is goed om te zien dat er voor Thornico Building de laatste jaren veel animo is vanuit de zorgsector. Wij merken dat deze specifieke bedrijfstak focust op veiligheid, kwaliteit, flexibiliteit en service op het gebied van huisvesting. Hetgeen in zekere zin ook aantoont dat Thornico Building deze specifieke bedrijfstak goed kan faciliteren. Wij wensen Ready for Change alle succes toe in Thornico Building.”

Ready for Change werd in deze transactie bijgestaan door CBRE B.V. De belangen van Thornico Building K/S p/a West-Star Management B.V. werden behartigd door Cushman & Wakefield.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Over Ready for Change

Ready for Change is onderdeel van het Zorg van de Zaak Netwerk. Dit is een netwerkorganisatie van bedrijven op het gebied van bedrijfszorg, medische zorg, kraamzorg, leefstijl- en verslavingszorg. Vanuit het netwerk wordt integrale ondersteuning rond impactvolle momenten geboden op het werk, thuis en in de (poli)kliniek. Lees meer op www.zorgvandezaak.nl.