Amsterdam,
06
juni
2018
|
10:00
Europe/Amsterdam

Regus huurt in kantoor STAAT! te Papendorp

Regus, de grootste aanbieder van flexibele werkplekken ter wereld, heeft een meerjarig huurcontract afgesloten voor circa 1.800 m² kantoorruimte in gebouw STAAT! te Papendorp, Utrecht. De kantoorruimte die Regus gaat huren is verdeeld over de vierde en vijfde verdieping van het gebouw.

Kantoorgebouw STAAT! is onderdeel van de asset portefeuille van Maatschappij Doelenstraat b.v. STAAT! kenmerkt zich door haar centrale ligging met mooi uitzicht op de stad, ruime open vloeren en flexibel in te richten kantoorruimte. Door de directe toegang tot de A2 en de A12 is het kantoor gemakkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen en daarnaast optimaal bereikbaar met openbaar vervoer.

STAAT! is een toekomst- en voorzieningen gericht kantoorgebouw met hoogwaardige, gemeenschappelijke faciliteiten voor huurders. Een gedeelde entree, meeting rooms en horecavoorzieningen welke gemanaged worden door Vascobelo in een Grab & Go rooftopbar zijn onderdeel van de upgrade, die dit jaar nog wordt afgerond.

STAAT! huisvest reeds organisaties als Incontrol, Kaspersky Lab en TSS. In het gebouw is nog ruim 2.300 m2 kantoorruimte beschikbaar.

Als onderdeel van haar internationale strategie heeft Regus als doelstelling om in komende jaren naar circa 200 tot 250 locaties in Nederland te groeien. Regus wordt bij haar huisvesting geadviseerd door CBRE. Verhuurder Maatschappij Doelenstraat B.V. en Winter Trust B.V. die het beheer voert over het kantoorgebouw werden geadviseerd door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.