Amsterdam,
11
december
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Rentokil vestigt nieuwe hoofdkantoor in Den Haag

Rentokil Initial en European Balanced Property Fund FCP., een beleggingsfonds van Aberdeen Asset Management PLC, hebben een nieuwe huurovereenkomst afgesloten voor hun nieuwe hoofdkantoor in Den Haag. De overeenkomst heeft betrekking op circa 2.200 m² kantoorruimte in The iBuilding aan de Oude Middenweg 75 in Den Haag.

The iBuilding ligt in het Forepark Den Haag, direct bij het knooppunt van 4 belangrijke snelwegen en met aansluiting op diverse OV-stations. De kolomvrije verdiepingen maken het gebouw zeer geschikt voor innovatieve werkplekconcepten. In The iBuilding is nog circa 2.200 m² voor de verhuur beschikbaar.

Rentokil Initial is wereldwijd een toonaangevende leverancier van facilitaire diensten aan bedrijven en instellingen. De organisatie biedt 28.000 mensen een werkplek, op meer dan 1.000 locaties verdeeld over meer dan 60 landen en biedt elke dag service aan meer dan 1.500.000 klanten. In Europa, Noord en Zuid-Amerika, Azië en Afrika.

JLL trad op namens Rentokil Initial bij de aanhuur van de kantoorruimte. CBRE behartigde de belangen van de verhuurder.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.