Amsterdam,
21
januari
2019
|
09:42
Europe/Amsterdam

Robert Lodder nieuwe Managing Director Property Management EMEA

Robert Lodder is per 1 januari 2019 benoemd tot Managing Director Property Management EMEA. In deze nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor CBRE’s dienstverlening op het gebied van Property Management in continentaal Europa.

Het Property Management team van CBRE houdt zich bezig met het duurzaam financieel, technisch en commercieel beheer van vastgoed. Het team helpt klanten met hun strategische beslissingen rondom de waarde-optimalisatie van commercieel vastgoed. Daarnaast neemt zij facilitaire zaken uit handen van zowel vastgoedeigenaren als eindgebruikers. Bedrijven kunnen hierdoor efficiënter werken en zich richten op hun core-business.

Het team is actief in alle Europese landen. Dagelijks houden zo’n 2.300 medewerkers zich bezig met alle facetten van property management en beheert het meer dan 50 miljoen m². CBRE biedt daarmee het grootste netwerk in Europa aan commercieel vastgoedbeheer.

In zijn nieuwe rol zal Robert inzetten op het verder versterken van de internationale samenwerking. Ook zal hij zich met het team richten op het ontwikkelen van nieuwe, data- en technologie gedreven producten en processen.

We hebben ontzettend veel talent in huis, door heel Europa. Door die internationale kennis en expertise te bundelen kunnen we onze klanten in de diverse regio’s steeds beter bedienen en relaties versterken. Data en technologie zijn daarbij belangrijke pijlers voor ons om klanttevredenheid te verhogen, eindgebruikers te ontzorgen en aantrekkelijk te blijven voor talent.
Robert Lodder, Managing Director Property Management EMEA

Mark Spiering heeft per 1 januari de verantwoordelijkheden voor Property Management binnen Nederland overgenomen, als Head of Property Management voor CBRE Nederland.

Naast zijn nieuwe rol blijft Robert actief als bestuurslid van CBRE Nederland.

 

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.