Amsterdam,
20
september
2016
|
10:41
Europe/Amsterdam

ROC TOP huurt 4.065 m² in gebouw Lumen in Amsterdam

Stichting Regionaal Opleidingen Centrum TOP (ROC TOP) heeft met Cocon Vastgoed een langdurige huurovereenkomst getekend voor circa 4.065 m² in gebouw Lumen aan de Vlaardingenlaan 13-15 in Amsterdam. De gehuurde kantoorruimte in gebouw Lumen is geschikt gemaakt voor de onderwijsinstelling. Momenteel is er nog circa 3.300 m² v.v.o. voor de verhuur beschikbaar.

Lumen ligt in Amsterdam-West, ten zuidwesten van de ring A10 en nabij de op- en afritten van de Henk Sneevlietweg. De bereikbaarheid per OV is door de aanwezigheid van tramlijn 2 en NS-station Amsterdam Lelylaan erg goed. Het gebied rond de Vlaardingenlaan is de laatste jaren enorm in ontwikkeling. Er worden tegenover gebouw Lumen momenteel circa 280 nieuwe woningen en diverse, kleinschalige horecaconcepten en winkels ontwikkeld.

ROC TOP werd geadviseerd door P van den Bosch Bedrijfsmakelaars B.V. CBRE trad tijdens deze transactie op als adviseur van de verhuurder.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.