Amsterdam,
02
december
2016
|
14:15
Europe/Amsterdam

Ruitenburg Adviseurs & Accountants huurt in iBuilding Den Haag

Ruitenburg adviseurs & accountants en EBPF Holdings 2 B.V., met als asset manager Aberdeen Asset Management PLC, zijn een langjarig huurcontract overeengekomen voor circa 1.011 m² kantoorruimte op de 4e verdieping van The iBuilding in Den Haag. 25 Parkeerplaatsen maken ook deel uit van het contract.

Het gebouw ligt op bedrijventerrein Forepark aan de Oude Middenweg 75.The iBuilding in Den Haag ligt zeer centraal ten opzichte van de grote steden in de Randstad, luchthaven en belangrijke verkeersknooppunten. De omvang en diepte van de kolomvrije vloeren in de iBuilding lenen zich goed voor innovatieve werkplekconcepten.

Ruitenburg adviseurs & accountants - de professionele partner op fiscaal, juridisch en financieel gebied – werd geadviseerd door AREA Occupier Solutions. CBRE behartigde de belangen van de verhuurder tijdens deze transactie, in collegiale samenwerking met JLL.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.