Amsterdam,
27
juli
2023
|
13:35
Europe/Amsterdam

SD Projecten koopt winkelobject aan Hoofdstraat in Emmen

Media Contact: Irene Martini

SD Projecten heeft een winkelobject aan de Hoofdstraat 34 in Emmen aangekocht. Het object, gebouwd in 1963 en centraal gelegen in het A1 winkelgebied van Emmen, werd verkocht door een consortium van beleggers geadviseerd door Crossroads Real Estate. De huurder van het pand is HEMA B.V. Deze transactie maakt deel uit van een breder verkoopprogramma.

CBRE trad op als asset manager en verkoopadviseur.  Het consortium werd juridisch bijgestaan door het internationale advocatenkantoor Allen & Overy. Koper werd commercieel bijgestaan door Buis Real Estate en juridisch door Yspeert Advocaten.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Gerelateerd nieuws

28
december
2015
| 12:53 Europe/Amsterdam

Cairn Real Estate heeft de wijkwinkelcentra Crabbehof in Dordrecht en Angelslo in Emmen verkocht aan Multi Corporation.

Winkelcentrum Crabbehof heeft een oppervlakte van in totaal circa 9.895 m², verdeeld over bijna 40 winkels.