Amsterdam,
17
november
2016
|
10:21
Europe/Amsterdam

SPAR opent achtste city store in Amsterdam

Buurtwinkelketen SPAR heeft vorige week de achtste City Store in Amsterdam geopend. Met verhuurder HB Capital is een langjarig huurcontract overeengekomen voor circa 270 m² winkel- en opslagruimte aan de Kinkerstraat 252-254.

De SPAR City Stores zijn gevestigd in binnensteden of op specifieke locaties zoals in een universiteit of ziekenhuis. Het aanbod van de formule is grotendeels gericht op passanten. De nadruk ligt daarom binnen het assortiment op de komende acht uur, wat inhoudt dat er veel verse gemaksproducten, producten voor directe consumptie en koffie met wat lekkers te verkrijgen is. Zoals in elke Spar City-winkel, zullen er in de Kinkerstraat speciale mealdeals zijn voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd.

KroesePaternotte heeft de verhuurder geadviseerd tijdens deze transactie. CBRE trad op als adviseur van SPAR.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.