Rotterdam,
27
september
2018
|
15:56
Europe/Amsterdam

Speedcast Netherlands B.V. verhuist naar Tribes vestiging aan Coolsingel

Speedcast Netherlands B.V., wereldwijde marktleider in satellietcommunicatie, is een huurovereenkomst aangegaan voor haar nieuwe kantoorruimte in de Tribes-vestiging in kantoorgebouw Cools aan de Coolsingel in Rotterdam.

Cools is gelegen in het Rotterdamse stadshart, midden in het Central Business District. Speedcast huurt 260 m2 aan kantoorruimte en 100 m2 aan archief in deze Tribes-vestiging. De unieke unit heeft een terras met uitzicht op de Coolsingel.

De reden voor de verhuizing was de sloop van haar huidige gebouw aan de Bijlstraat. De keuze voor het concept van Tribes kwam tot stand vanwege de flexibiliteit in combinatie met de exclusiviteit die kon worden aangeboden.

De verhuurder van het kantoor is Tribes. Speedcast Netherlands B.V. werd bij deze transactie begeleid door CBRE.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.