Amsterdam,
20
november
2015
|
09:57
Europe/Amsterdam

SRK Rechtsbijstand huurt 6.500 m² in Zoetermeer

SRK Rechtsbijstand heeft circa 6.500 m² kantoorruimte en 180 parkeerplaatsen gehuurd in gebouw Lightline aan de Houtsingel in Zoetermeer.

SRK, opgericht in 1965, is de laatste tien jaar gehuisvest geweest in de Kristal Kantoren aan het Bredewater 12 in Zoetermeer. De organisatie maakt momenteel een transitie door waarbij de bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd. Vanwege deze transitie is SRK op zoek gegaan naar een gebouw dat het beste bij de nieuwe manier van werken zou passen. Gebouw Lightline heeft grote vloeren en beschikt ondanks de multi-tenant invulling over een eigen entree voor SRK. De ligging direct aan de A12 zal de organisatie extra zichtbaarheid en naamsbekendheid opleveren.

Gebouw Lightline omvat circa 16.000 m² en is met deze verhuurtransactie geheel verhuurd. De overige huurders zijn Ortec, Pensioenfonds voor de Horeca en Hoens & Souren Advocaten.

Nadorp Makelaars bracht de verhuurtransactie tot stand namens MEAG, in collegiale samenwerking met COG.
CBRE heeft SRK geadviseerd bij de totstandkoming van het werkplekconcept en bij de huuronderhandelingen. CBRE is eveneens verantwoordelijk voor het design en het projectmanagement van de inrichting.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.