Amsterdam,
08
februari
2016
|
16:50
Europe/Amsterdam

Teleflex Medical huurt 481 m² kantoorruimte in Vianen

Chalet Group heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Teleflex Medical B.V. voor 481 m² kantoorruimte in het kantoorgebouw ‘Le Cheneau’ aan de Lange Dreef 11 te Vianen. Het kantoorgebouw ligt op het kantorenpark ‘La Palissade’ op een zichtlocatie aan de A27. In het kantoorgebouw zijn tevens Regus, Strict en Econocom gehuisvest.

Chalet Group werd bij deze transactie begeleid door MVGM Bedrijfshuisvesting. Huurder Teleflex – leverancier van medische technologieproducten - werd geadviseerd door CBRE.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.