Amsterdam,
03
september
2018
|
09:10
Europe/Amsterdam

TLH Real Estate koopt HEMA-winkels in Doetinchem en Ede

TLH Real Estate, een investeerder in commercieel vastgoed en onderdeel van TLH Properties BV, heeft het retailvastgoed aan de Hamburgerstraat 23 in Doetinchem en de Grotestraat 48 in Ede verworven. De verkopende partij is een consortium van investeerders, dat wordt geadviseerd door Crossroads Real Estate.

De beide panden worden gehuurd door HEMA B.V. Ze staan op A1-locaties in de hoofdstraten van Doetinchem en Ede en bieden respectievelijk 2.865 m2 en 2.573 m2 aan verhuurbaar vloeroppervlak.

Tijdens de acquisitie werd TLH Real Estate juridisch bijgestaan door Eversheds. CBRE vervulde de rol van asset manager en verkoopadviseur. Het consortium werd juridisch bijgestaan door het internationale advocatenkantoor Allen & Overy. De levering van het vastgoed vond plaats in juli 2018.

HEMA-panden in IJmuiden en Amsterdam

CBRE was deze zomer tevens betrokken bij de verkoop van ander door HEMA B.V. gehuurd vastgoed, waarbij het consortium van beleggers geadviseerd door Crossroads Real Estate de verkopende partij was. Dat ging om panden in IJmuiden en Amsterdam. CBRE trad in beide gevallen op als asset manager en verkoopadviseur.