Amsterdam,
24
juli
2023
|
15:26
Europe/Amsterdam

UNO huurt kantoorruimte in SQM Rijswijk

Media Contact: Irene Martini

Automatiseringsdienst UNO heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Time Equities voor de huur van circa 940 m² hoogwaardige kantoorruimte en 15 parkeerplaatsen in het SQM kantoorgebouw aan de Einsteinlaan 2-30 in Rijswijk.

Het gebouw omvat in totaal ca. 12.000 m² kantoorruimte en beschikt over een energielabel A. Met deze transactie is het gebouw nagenoeg volledig verhuurd. Het concept van SQM Offices kenmerkt zich door het bieden van een ruim aanbod aan faciliteiten, waaronder op deze locatie een bemande receptie, lounge-area, gemeenschappelijke vergaderruimtes, lunchvoorziening, buitenterras en sportvoorzieningen. Huurders binnen SQM Offices kunnen tevens gebruikmaken van de faciliteiten op alle andere SQM locaties.

Huurder UNO werd in deze transactie geadviseerd door RBM Real Estate. Verhuurder Time Equities werd bij de totstandkoming van de transactie geadviseerd door CBRE in collegiale samenwerking met COG Makelaars.

Boilerplate

Over CBRE 
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2022). De organisatie heeft meer dan 115.000 medewerkers (exclusief Turner & Townsend medewerkers) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Gerelateerd nieuws

05
september
2023
| 09:00 Europe/Amsterdam
Arkéa REIM heeft het gebouw aan de Laan van Vredenoord 8-24 in Rijswijk namens het Arkéa REIM Transitions Europe SCPI Fund verworven van M7 Real Estate.Het object betreft een hoogwaardig en duurzaam kantoorgebouw en beschikt over ca. 5.400 m2
16
augustus
2018
| 08:30 Europe/Amsterdam
Inventive Systems B.V., softwareleverancier van ERP-software, is een langjarige verbintenis aangegaan voor de huur van 1.232 m² kantoorruimte in kantoorgebouw De Zuidflank aan de Patrijsweg 4-10 in Rijswijk. Verhuurder van de kantoorruimte is